Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 ολοκληρώθηκε και η δεύτερη περίοδος του καλοκαιρινού camp, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του 52ου Γυμνασίου και 52ου Λυκείου Αθηνών, με μεγάλη συμμετοχή και σε αυτή την περίοδο.

Την τελευταία ημέρα της περιόδου κατά τη γιορτή λήξης, δόθηκαν σε όλα τα παιδιά τα διπλώματα συμμετοχής και απονεμήθηκαν τα μετάλλια στους νικητές των διαγωνισμών κάθε τμήματος.

Ειδικό αναμνηστικό μετάλλιο απονεμήθηκε στον επικεφαλής της Εθελοντικής Οργάνωσης ΠΡΟΤΕΚΤΑ κ. Μαρκουίζο Ηρακλή που καλύπτει την ιατρική φροντίδα των παιδιών που συμμετέχουν στο camp.

Από την Διεύθυνση Ψηφιακής Μετάβασης και Παιδείας παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Βαφειάδης Νικόλαος ο οποίος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και τα παρότρυνε να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους δραστηριότητες προτείνοντάς τους τις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων.

Επίσης παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Ρωμανέας Γιώργος, η Γραμματέας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα. Σκόπα Έλενα και το μέλος κ. Λεύκοβιτς Γιώργος.

Η 3η περίοδος ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Ιουλίου.