Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του καλοκαιρινού camp, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του 52ου Γυμνασίου και 52ου Λυκείου Αθηνών, με την μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη χρονιά. Οι γονείς για άλλη μία φορά εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο Σύλλογό μας, όπου αθλήθηκαν και ψυχαγωγήθηκαν παίζοντας μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, πινγκ-πονγκ, επιτραπέζια παιχνίδια, ζωγραφίζοντας και βλέποντας παιδικές ταινίες σε ένα 10ήμερο γεμάτο όμορφες δραστηριότητες.

Την τελευταία ημέρα της περιόδου κατά τη γιορτή λήξης, δόθηκαν σε όλα τα παιδιά τα διπλώματα συμμετοχής και απονεμήθηκαν τα μετάλλια στους νικητές των διαγωνισμών κάθε τμήματος.

Από την Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης με την οποία συν διοργανώσαμε το φετινό μας camp παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Αβραμίδης Νίκος ο οποίος απένειμε μετάλλια ,φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και τα παρότρυνε να συνεχίσουν την περιβαλλοντική τους δράση που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του camp και συνεχίζεται και στις υπόλοιπες περιόδους.

Επίσης παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Ρωμανέας Γιώργος και το μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Λεύκοβιτς Γιώργος.

Η 2η περίοδος ξεκίνησε τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιουλίου και η 3η περίοδος θα ξεκινήσει στις 18 Ιουλίου και θα λήξει στις 29 Ιουλίου.