Οι αθλητικοί σύλλογοι, που έχουν έδρα στην 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων,  στο πλαίσιο της κοινής δράσης τους για την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, συναντήθηκαν χθες στα γραφεία του ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ Κολωνού με τον κο Γιώργο Βουλγαράκη, υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων με το συνδυασμό «Αθήνα και πάλι Αθήνα».

Οι εκπρόσωποι των σωματείων Α.Π.Ο. ΑΤΤΙΚΟΣ, Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ, Α.Ο. ΚΟΛΩΝΟΥ, Α.Σ. ΑΦΟΒΟΣ, Π.Α.Ε.Σ. ΠΛΑΤΩΝ Αθηνών, Α.Π.Σ. ΟΡΦΕΑΣ, Α.Σ. ΠΥΓΜΑΛΙΩΝΕΣ, Α.Ε.Σ. ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ, όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις με τους υπόλοιπους υποψηφίους, τόνισαν στον κο Βουλγαράκη την αναγκαιότητα κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου και κλειστού γηπέδου μπάσκετ και την παντελή έλλειψη συντήρησης των υπαρχόντων χώρων άθλησης, που τα καθιστά ακατάλληλα κι επικίνδυνα. Έθεσαν ταυτόχρονα το σημαντικό ζήτημα της έλλειψης υποστήριξης της δράσης των συλλόγων εκ μέρους των φορέων του Δήμου και τη δυσβάσταχτη οικονομική επιβάρυνσή τους.

Ζητούμενο των συναντήσεων με τους υποψηφίους Δημάρχους είναι να αντιληφθούν τα προβλήματα και να δεσμευτούν για την υποστήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που είναι ζωτικής σημασίας για τα παιδιά και τους νέους της περιοχής μας.