ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 4ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ

Οι αθλητικοί σύλλογοι, που έχουν έδρα στην 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της κοινής δράσης τους για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, συναντήθηκαν χθες στα γραφεία του ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ Κολωνού, με τον κο Νάσο Ηλιόπουλο, υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων με το συνδυασμό  “Ανοιχτή Πόλη”.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων Α.Π.Ο. ΑΤΤΙΚΟΣ, Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ, Α.Ο. ΚΟΛΩΝΟΥ, Α.Σ. ΑΦΟΒΟΣ, Π.Α.Ε.Σ. ΠΛΑΤΩΝ Αθηνών, Α.Π.Σ. ΟΡΦΕΑΣ, Α.Σ. ΠΥΓΜΑΛΙΩΝΕΣ, Α.Ε.Σ. ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ, έθεσαν στον κο Ηλιόπουλο και τους συνεργάτες του, τα πολύ σοβαρά ζητήματα της έλλειψης χώρων άθλησης και της εγκατάλειψης των υπαρχόντων, που τα καθιστά ακατάλληλα κι επικίνδυνα. Τονίστηκε η αναγκαιότητα κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου και κλειστού γηπέδου μπάσκετ και η κάθε άλλο παρά υποστηρικτική αντιμετώπιση των συλλόγων εκ μέρους των φορέων του Δήμου.

Οι συναντήσεις με τους υποψηφίους Δημάρχους ώστε να ενημερωθούν και να δεσμευτούν, είναι ένα πρώτο βήμα για την ανάδειξη των σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δηλαδή τα παιδιά και τους νέους της περιοχής μας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Η ομάδα των Κορασίδων μας κέρδισε σήμερα τον Αθηναϊκό (36-60) και εξασφάλισε την τρίτη θέση στην Α’ Κατηγορία και τη συμμετοχή  της στα play off  για τρίτη συνεχή χρονιά.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Οι Παμπαίδες του Συλλόγου μας, στον πρώτο τους ουσιαστικά αγώνα, κέρδισαν τον Α.Ο. Τρίτων (51-43). Το παιχνίδι με το γειτονικό μας σωματείο έγινε σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα.