Την Τετάρτη 30-5-2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή για τη λήξη της περιόδου με μεγάλη προσέλευση γονιών και παιδιών. Όπως κάθε χρονιά τα παιδιά έπαιξαν, έλαβαν τα δώρα τους και τα μετάλλιά τους​ για το εσωτερικό τουρνουά.
Την τιμητική τους φέτος είχαν τα αγωνιστικά μας τμήματα που διακρίθηκαν κάνοντας περήφανο όλο το Σύλλογο και τη γειτονιά μας.
​Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Δημοτικών φορέων και των Συλλόγων γονέων και οι Διευθυντές των σχολείων που μας φιλοξενούν, που όπως όλα τα χρόνια αναγνωρίζουν και συμβάλλουν στη δράση του Ιάσονα, έτσι και τώρα δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν τις προσπάθειες μας να διατηρήσουμε τους χώρους και το πρόγραμμα των τμημάτων μας.
Από το Δήμο Αθηναίων παραβρέθηκαν Ο κ. Βαρελάς Α., Αντιδήμαρχος Κέντρου Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας και ο κ. Μπρούλιας Γ., Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων.
 Από τη 4η Δημοτική Κοινότητα, ο κ. Ρωμανέας Γ.
Η Διευθύντρια του 52ου Γυμνασίου, κ. Στογιάννη Α. και η Υποδιευθύντρια του 52ου Λυκείου κ. Παπαδοπούλη Μ., όπως κι ο προηγούμενος ​Διευθυντής του 52ου Γυμνασίου κ. Μανεσιώτης Π.
Από την Ένωση Γονέων ο Πρόεδρος κ. Σωτηρίου Ν. και  κ. Λεύκοβιτς Γ. και από το Σύλλογο Γονέων του 52ου Γυμνασίου η Πρόεδρος κ. Μουσγούνη-Μακαρίτη Μαρία.