Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του καλοκαιρινού camp, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του 52ου Γυμνασίου και 52ου Λυκείου Αθηνών, με πολύ μεγάλη συμμετοχή. Οι γονείς για 14η χρονιά εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο Σύλλογό μας, όπου έπαιξαν μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, πινγκ-πονγκ, και ψυχαγωγήθηκαν με επιτραπέζια παιχνίδια, ζωγραφική και παιδικές ταινίες σε προγράμματα με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Την τελευταία ημέρα της περιόδου κατά τη γιορτή λήξης, όλα τα παιδιά έλαβαν τα διπλώματα συμμετοχής τους, οι νικητές των τουρνουά  πινγκ-πονγκ και σκάκι κέρδισαν δώρα και απονεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές των διαγωνισμών κάθε τμήματος.

Παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Αβραμίδης Νίκος, ο οποίος απένειμε μετάλλια και δώρα, φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και τα παρότρυνε να συνεχίσουν την περιβαλλοντική τους δράση που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του camp και συνεχίζεται και στις υπόλοιπες περιόδους, καθώς και το φετινό μας camp συνδιοργανώθηκε με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Στη γιορτή μας και τις απονομές συμμετείχε και ο κ. Ηρακλής Μαρκουίζος, που έχει διατελέσει Πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας και βρίσκεται και φέτος όπως και πέρσι, κοντά στα παιδιά του camp, φροντίζοντας την υγειονομική κάλυψη μέσω της οργάνωσης ΠΡΟΤΕΚΤΑ, την οποία εκπροσωπεί.

Εκ μέρους της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρευρέθηκαν ο κ. Λεύκοβιτς Γιώργος, που συμβάλλει σημαντικά στη συντήρηση των σχολικών μονάδων και ο κ. Κούβελας Γιώργος.

Η 2η περίοδος ήδη ξεκίνησε από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουλίου και η 3η περίοδος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και θα λήξει την Παρασκευή 28 Ιουλίου.