Ο ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ φέτος θα συνεργάζεται με ένα από τα πλέον σημαντικά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο ελληνικό βόλεϊ, τον Τάσο Κουμπλή.

Ο Τάσος Κουμπλής είναι από τις σπουδαιότερες και πιο εμβληματικές μορφές που ανέδειξε ποτέ το βόλεϊ. Ταύτισε το όνομά του με ιστορικές επιτυχίες, τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής. Έχει να παρουσιάσει σημαντικό προπονητικό έργο σε όλες τις κατηγορίες, από την Εθνική Ανδρών, μέχρι Τμήματα Υποδομής και κορύφωσε την αθλητική του καριέρα στον Ολυμπιακό από το 1963 ως το 1984, κατακτώντας 8 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο. Παράλληλα ήταν και Αρχηγός της Εθνικής Ανδρών από το 1966 έως το 1975, γνωρίζοντας τις πρώτες μεγάλες διεθνείς επιτυχίες. Ξεκίνησε την προπονητική από το Νηρέα το 1974 και τον οδήγησε από την Α’ Αθηνών στην Α1 Εθνική και σε έξοδο στην Ευρώπη, πήρε το Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό το 1986 και από το 1988 μέχρι το 1992 διατέλεσε Α’ Προπονητής της Εθνικής Ανδρών. Είναι ο μοναδικός προπονητής που πήρε πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ θήτευσε με επιτυχία στον Κτησιφώντα, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, την Ορεστιάδα και σε άλλες μεγάλες ομάδες.

Έχει διακριθεί για την  προσφορά του και το ήθος του στα ελληνικά γήπεδα και για τη συνεισφορά του στο Δήμο Αθηναίων, διοργανώνοντας όλα τα πρωταθλήματα βόλεϊ του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης.

Γεννημένος στον Κολωνό και εκπροσωπώντας την ιστορία του βόλεϊ στον Κολωνό, θα αποτελεί Σύμβουλο της Διοίκησης, θα στηρίζει και θα καθοδηγεί αφιλοκερδώς με τις γνώσεις και την εμπειρία του προπονητές και τους αθλητές των τμημάτων του Ιάσονα, μέσα από τα οποία καλλιεργείται και αναπτύσσεται και πάλι το άθλημα στη γειτονιά του.