11ο Καλοκαιρινό Camp

Ύστερα από την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, ετοιμαζόμαστε για την πραγματοποίηση του 11ου καλοκαιρινού Camp. Η πρώτη περίοδος έχει προγραμματιστεί από Δευτέρα 29 Ιουνίου έως και Παρασκευή 10 Ιουλίου και η δεύτερη περίοδος από Δευτέρα 13 Ιουλίου έως και Παρασκευή 24 Ιουλίου.

Αναλυτικές πληροφορίες και έντυπα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας άμεσα και θα σας σταλούν.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 18/6 και θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 18.00-20.00.

 

 

Η αθλητική χρονιά συνεχίζεται

Με μεγάλο ενθουσιασμό ξεκίνησαν όλα τα τμήματα από 1 Ιουνίου, που επετράπη η λειτουργία μας. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και ιδιαίτερα τα παιδιά, που επανήλθαμε και ξαναβρεθήκαμε στις προπονήσεις, ξεπερνώντας μια δύσκολη για όλους περίοδο. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα για να είμαστε προστατευμένοι, τηρώντας τα πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Διαπιστώνοντας την έντονη επιθυμία παιδιών και γονιών να επεκταθεί χρονικά η αθλητική δραστηριότητα, έχουμε λάβει διαβεβαίωση για παράταση των προπονήσεων και μετά το τέλος Ιουνίου.

Ταυτόχρονα η ομάδα μπάσκετ των Νεανίδων μας, που διεκδικεί το Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, ξεκίνησε προετοιμασία, καθώς η Ομοσπονδία έχει ανακοινώσει τη διεξαγωγή των play-off παιχνιδιών και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Θα σας ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη.

(οι φωτογραφίες είναι περσινές)