Οι αθλητικοί σύλλογοι, που έχουν έδρα στην 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, συναντήθηκαν χθες στα γραφεία του ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ Κολωνού με τον κο Παύλο Γερουλάνο, υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων με το συνδυασμό «Αθήνα Είσαι Εσύ».

Οι εκπρόσωποι των σωματείων Α.Π.Ο. ΑΤΤΙΚΟΣ, Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ, Α.Ο. ΚΟΛΩΝΟΥ, Α.Σ. ΑΦΟΒΟΣ, Π.Α.Ε.Σ. ΠΛΑΤΩΝ Αθηνών, Α.Π.Σ. ΟΡΦΕΑΣ, Α.Σ. ΠΥΓΜΑΛΙΩΝΕΣ, Α.Ε.Σ. ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ, στο πλαίσιο της κοινής δράσης τους για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, τόνισαν στον κο Γερουλάνο, όπως και στους άλλους υποψηφίους την αναγκαιότητα κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου και κλειστού γηπέδου μπάσκετ την εγκατάλειψη των υπαρχόντων χώρων άθλησης, που τα καθιστά ακατάλληλα κι επικίνδυνα. Έθεσαν ταυτόχρονα το σημαντικό ζήτημα της έλλειψης υποστήριξης της δράσης των συλλόγων εκ μέρους των φορέων του Δήμου και τη δυσβάσταχτη οικονομική επιβάρυνσή τους.

Σκοπός των συναντήσεων με τους υποψηφίους Δημάρχους είναι η ενημέρωσή τους και η δέσμευσή τους, για την υποστήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που είναι ζωτικής σημασίας για τα παιδιά και τους νέους της περιοχής μας.