Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα ενίσχυσης του εθελοντισμού που διοργάνωσε ο ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων 4ης Δημοτικής Κοινότητας, το Σύλλογο Καθηγητών  το Σύλλογο Γονέων του 52ου Γυμνασίου και το 37ο Σύστημα Προσκόπων Κολωνού, το Σάββατο 12 Μαΐου 2012.

Για τέταρτη χρονιά όλοι όσοι μετέχουν στο Σύλλογο, μέλη, προπονητές καθώς και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές και αθλήτριές του, συμμετείχαν σε δραστηριότητες όπως ο ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών χώρων των σχολείων και ο καθαρισμός του Λόφου Κολωνού. Επίσης συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης που είχαν τοποθετηθεί στο χώρο του 52ου Γυμνασίου. Τέλος πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία από τη κινητή μονάδα του νοσοκομείου " ΕΛΠΙΣ", στην οποία υπήρχε   μεγάλη ανταπόκριση από γονείς και φίλους του Συλλόγου.

Στόχος μας και φέτος είναι να προβληθεί όχι μόνο το αθλητικό αλλά και το κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο του Συλλόγου και να δώσουμε την ευκαιρία συμμετοχής τόσο στους αθλητές μας αλλά και στους γονείς και στους άλλους φορείς της γειτονιάς μας που προωθούν τον εθελοντισμό και τη φιλική προς το περιβάλλον διάσταση του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Διαβάστε το άρθρο στην ηλεκτρονική εφημερίδα protagon.gr εδώ. Φωτογραφίες από την ημέρα ενίσχυσης του εθελοντισμού έχουν αναρτηθεί στο φάκελο "Φωτογραφίες".

Τα χρώματα ήταν προσφορά της και οι κάδοι ανακύκλωσης της εταιρίας «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.» www.electrocycle.gr